Coastal family home

hmad|architects' design maximised the beautiful views surrounding this coastal property whilst retaining its external appearance. Dual aspect reception rooms are arranged around a feature staircase in a central hallway and a glazed garden room extension improves the connection between the inside and the outside. Additional bedrooms are accommodated in the converted attic, which benefits from far reaching views across the Cornish coast.

"hmad|architects were involved throughout the project from design concept, through planning consents in what is a protected area, choice of builders and suppliers, construction, hand-over and the subsequent rectification of what were very few, minor aspects of the build.  

 

As we did not live locally, having a local person on hand at all times who was also willing to set aside a whole day for us on those occasions when we did travel down, was vital. We would recommend them unhesitatingly.


We have been delighted with the results and two years on the house works brilliantly, whether it is filled with family and their friends from school and uni, or whether it is just the two of us and our dogs." 

Private Residential Client.

© 2019 by hmad|architects | mail@hmad.co.uk | 01392 459777 | Bowhill, Exeter, Devon, EX4 1LQ

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon